Karadağ'dan Gevrek'e Ağır İtham
YENİ MALATYASPORYeni Malatyaspor kulüp başkanı Haşim Karadağ, telefon ile bağlandığı spor programına, eski başkan Adil Gevrek'e yönelik çok ağır itham da bulundu.
HT SPOR -Bakış Açısı programına konuk olarak katılan Yeni Malatyaspor kulübü eski başkanı Adil Gevrek, kendisi hakkında yapılan suçlamalara cevap verdi.
Canlı yayına telefonla bağlanmak isteyen Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın talebi, konuk Gevrek tarafından red edilince, sunucu program sonunda bağlantının gerçekleştirileceğini söyledi.
Program sonunda telefon ile bağlanan Karadağ, açtı ağzını, yumdu gözünü...
Gevrek'e yönelik 'Naylon faturacı' diyen Karadağ, freni patlamış kamyon gibi rampa aşağı gitti.
Karadağ, " Sunucuya sorarak; Gevrek'in ne iş yaptığını niye sormadın" diye sordu. Karadağ, "Gevrek, naylon faturacıdır" dedi.
Karadağ, " Ben, 2006-2009 yıllarında Malatyaspor başkanlığı yaptım. Malatya'da da geziyorum. Bunlar Malatya'ya gelemez" dedi.
Karadağ, " Hadi gelsin. Sabah istediği noterde 200 milyon teminat göstereyim. Kulübğn hesabı açık iken, neden aile şirketi ile çalışmışlar" dedi.
Karadağ, " Ben, Uluslararası nakliyat işi yapıyorum. O ne iş yapıyormuş. Ben 20 ülkeye ihracat yapan tekstilci tüccardım. Merterde beni sorun" dedi.
Karadağ, " Yargıya hesap verecekler " dedi.
İlginizi Çekebilir