© Spor 44

Neden Nurettin Soykan Tesisleri ?(!)

Yeni Malatyaspor kulübünün, altyapı için tahsis ettiği Nurettin Soykan tesisleri, kimliği henüz belli olmayan kişiler tarafından yağmalandı.

Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durum, gün geçtikçe başka olaylar ile gündeme gelmeye başladı.

Yeni Malatyaspor kulübü tarafından altyapıya tahsis edilen Nurettin Soykan tesisleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından yağmalandı, kırıldı, yakıldı.

Yeni Malatyaspor kulüp yöneticileri, bunu yapanların dertleri nedir bilinmez ama, şurası kesin ki, tesislerde bir takım evraklar ve bilgisayarlar yakılmış. Hırsızlık olayına benzemiyor diye açıklama yaptı.

Olayın duyulmasının ardından emniyet güçleri olay yerine gidip.incelemerde bulundu.

Peki, altyapıya tahsis edilmiş olan Nurettin Soykan tesisleri, neden, niçin yağmalanır, yakılır..?(!)

Nurettin Soykan tesislerinde, en önemli evrak, altyapı futbolcularının lisansları (Dijital Lisans Sistemine geçildiği için, bu lisanslarda önemini kaybetmiştir) bilgi formları, futbolcu Veli iletişim bilgileri, deplasman gelir-giderleri, rakip takım kulüplerinin bilig formları, teknik ekip ve çalışan personeller bilgi formları, vardır. Kısacası, bu olayı gerçekleştiren, burada önemli bir evrakın olamayacağını bilmiyor mu? 

Ayrıca, bu kadar iddia edildiği gibi bir tesisin güvenlik kameraları, neden yok ? Güvenlik görevlisi neden yok ? 

Halbu ki, o tesisin arka tarafı uygunsuz rahatsız edici alkol alan davranışını kontrol edemeyen insanlarım olduğu mesire alanı...! 

Ayrıca, TOKİ' nin inşaat sahası. Yani, insanların yoğun olduğu bir alan. Bu kadar önemli olan Nurettin Soykan tesislerinin, korunması neden sağlanmadı..?(!)

Sonuç itibariyle, depremin travmasını hala atlatamamış malatya şehrinin, kaoslsrdan, krizlerden, mutsuzluk hareketlerinden bıktı usandı. Artık, futbolun konuşulmasını istiyor. 

Malatya emniyet müdürlüğü, bu olayı titizlikle ve ivedilikle çözüp, kamuoyuna duyuracaktır. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER