Adil Gevrek'ten Flaş Cueva Yorumu!

Yeni Malatyaspor'un kadro dışı bıraktığı Perulu yıldız Christian Cueva ile ilgili Kulüp Başkanı Adil Gevrek'ten flaş bir açıklama geldi.
Denizlispor maçında oyundan çıkarken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na tepki gösteren Christian Cueva, Yeni Malatyaspor tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Geçtiğimiz yaz Santos'tan kiralanan Perulu ofansif orta saha oyuncusu hakkında başkan Adil Gevrek'ten de flaş bir açıklama geldi. Peru'da yayın yapan ATV+ televizyonunun ulaştığı Gevrek, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Christian Cueva, takımımız için önemli bir futbolcu. Onun bizimle olmasından ötürü çok mutluyuz ve bize katkı sağlayabileceğini biliyoruz. Kendisi, hâlen kulübümüze ait. Kadro dışı kalmasıysa teknik direktörümüzün bir kararı ve bunu kabul etmek zorundayız. Bu, geçici bir karar olabilir. Ancak hocamızın yaptığı bir açıklama var ve buna saygı duyulması gerekiyor. Biz, Cueva'nın çalışmalarından memnunuz. Kendisinin sözleşmesinde iki yıllık opsiyon bile mevcut."
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.