mormaş
Malatya
23 Temmuz, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Bu Kadar da Olmaz!


Bu Kadar da Olmaz!
Ligin ikinci yarısında hala galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor'da kötü gidişat, bu sefer de hocasız devam ediyor.

Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılalı hemen hemen iki hafta oldu ama hala somut bir adım atmayan kulüp başkanı, bu kadar da olmaz dedirtti.

Diğer takımlara baktığımız zaman kısa bir süre içerisinde teknik direktör ile anlaşma sağlanırken, Adil Gevrek kendine has stilini uygulamaya devam ediyor.

Yani o kadar kulüp zaman kaybı yaşamadan yeni hocasını getirirken işi bilmiyor da günlerce bekleyerek kötü gidişatı durduramayan Sayın Başkan Adil Gevrek mi biliyor!

Yapmayın artık, bu kadar da olmaz. Yapamıyorsanız bırakın derken şaka mı yaptık. Olmuyor abi, olmuyor. Bu kadar inat, bizi nerelere götürüyor, görmüyor musunuz? 

Yok hainler, yok ihanetçiler, karaktersiz futbolcular dediniz ama sonucu fıs çıktı. Belediye Başkanlar ve Milletvekilleri istifa et dedi, sizde onlara istifa edin diye karşılık verdiniz. Tamam, kalmayı bu kadar çok istiyorsunuz ama Allah için bari yenilik yapın, çözüm bulun. Hep aynı seneryoları izlemekten usandık.

Kimse kusura bakmasın, takımın antrenmana çıkmamasını engelleyemen Sportif direktör Ali Ravcı, takımdaki yükü kaldıramaz. İyi oynadık, hakem kötüydü, şu oldu, bu oldu, yarın iyi oynadığımız unutulacak sadece Beşiktaş'ın galibiyeti konuşulacak. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!