mormaş
Malatya
18 Mayıs, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

O Soruya Cevap Veremedi!


O Soruya Cevap Veremedi!
Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, yaşanılan süreçle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Sergen Yalçın'ın 24 puanı şansa aldıklarını kendisine söylemesiyle ilgili de açıklamada bulundu.

Deneyimli teknik adam "Futbol antrenmanı başka bir şey. Temasın olmadığı yerde nasıl antrenman yapacaksınız? Bazı haberler de görüyoruz. Bazı takımlar antrenmana başlamış. Böyle antrenman periyodu olamaz. Bunlar ancak beden eğitimi olur. Devlet iyi bir çalışma içerisinde. Bu çalışmayı nasıl başardı peki? Bazı şeyleri kısıtlayarak yaptı. Maskeyi önce kendimize geçireceğiz ama bazı şeylerin de düzelmesi lazım. Yoksa bende futbolun oynanmasıdan yanayım" dedi.


Hikmet Karaman, "Ankaragücü'nden bir oyuncunun testi pozitif çıktı. Şimdi burada hangi psikoloji ile antrenman yapabiliriz. Ben annemi görmeye Gölcük'e gidemiyorum. Bilim kurulu bize çıkın yüzde yüz antrenmanlarınızı yapın derse çıkar yaparız. Yok derse de buna saygı duyarız. Şuanda kendimizi izole ederken, antrenmanı nasıl yapacağız? Nasıl hazırlık maçı oynayıp lige hazırlanacağız? Ben bu yüzden biraz daha beklemenin yanındayım. En sağlıklı karar bu. Daha erken diye düşünüyorum" diye konuştu.


Yayıncı kuruluşun şuanda abonelerinden takır takır paralarını aldığını söyleyen Karaman, "Benim şuanda evimde beınsports var. Her ay tıkır tıkır parasını benden alıyor. O zaman neden kulüplerin parasını vermiyor. Kulüpler şuanda zor durumda. Buna biran önce çözüm bulunması lazım. Birçok eksik konu varken liglerin başlaması kesinlikle doğru değil"

Yeni Malatyasporlu oyuncuların Bifouma'nın takımdan uzak kalması için yanına geldiklerini söyleyen Hikmet Karaman, "Kayserispor maçı öncesinde futbolcuların çok tedirgin olduğunu gördük. Bifouma'nın yurtdışından gelmesiyle bütün oyuncular yanıma gelerek biz aynı ortamda bulunmayız dediler. Yabancı oyuncular bu konuda daha titiz. Korkuyorlar. Ben antrenmanda tekmeye kafa atacak mücadele istiyorum. Malatya halkı da benden bunu bekliyor. Ama temas olmaz ise biz istekleri nasıl gerçekleştireceğiz sormak istiyorum"

Geçtiğimiz günlerde Sergen Yalçın'ın kendisine ilk yarıda oynadıkları maçlarda alınan 24 puanın şansa olduğunu sorulması üzerine, doğru mu diye gelen soruya, "Kayseri maçı oynadık. Herkes seyretti. 2.yarı çok gol kaçırdık. Kayseri şanlıydı. Her takımın şanslı oldu 1 yada 2 maç oluyor. 6 maçtan sıfır çeken bir takıma gittim. Pozitife bunu çevirmek için geldim. Oyun olarak o maçta galibiyeti biz hak ettik. Ama şans olmadı. Şimdi bunu saptırmamak lazım. Bizimde her takımda olduğu gibi şanslı olduğu maçlarda olmuştur" Diyerek soruyu cevaplamadan geçiştirdi. 

Gökhan Töre'nin iyi bir futbolcu olduğunu Karaman, "Malatyaspor gerçekten iyi bir taraftar topluluğuna sahip. Gökhan Töre, müthiş bir kariyere sahip. Performansının yüzde yüze çıkması lazım. Bunu yapması için de sağlıklı ortamın olması gerekli" ifadelerini kullandı.

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!