mormaş
Malatya
18 Mayıs, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Yeni Malatyaspor 3 Hafta Erteleme İstedi

Yeni Malatyaspor 3 Hafta Erteleme İstedi
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, TFF'den ligde oynayacağı 3 maç için erteleme talebinde bulundu.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor kulübünün küme düşmemesi için elinden gelen her şeyi deniyor. 

Daha önce lige katılmama müracaatını red eden TFF'den bu kez Adil Gevrek, ligde sırasıyla oynayacakları, Esenler Erokspor, Ankara Keçiörengücü ve Erzurumspor müsabakalarının ertelenmesini talep etti. 

Gevrek'in bu talebine rakip takımlar olur verirken, TFF yine işi yokuşa sürmenin yollarını aradığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, kulübün 1.ligden düşmesini istemezken, TFF'nin vereceği olumlu karar ile belki takımı bu zaman diliminde sahaya çıkma şansının olduğu öne sürüldü.

Yeni Malatyaspor kulübü, TFF'den erteleme kararı alırsa, sözleşmesi devam eden futbolcular ile lige girmeyi düşünüyor. 

TFF, kararını bugün geç saatlere kadar verebileceği öngörülüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!