© Spor 44

Adil Gevrek Rekor Kırdı!

Göreve geldiği günden bu yana sessizliğini koruyan ve yeni sezonda takımın belirsizliğini daha da belirsiz bir hale koyan başkan Adil Gevrek’e her geçen tepkiler artıyor.

Birçok kesim tarafından istenmeyen kişi haline gelen ve buna rağmen görevinin başında olan Gevrek’e yönetim içerisinden de tepkiler geliyor.

Geçtiğimiz günler de “tek adamlılık” şikayetini Gevrek’e sunan yönetici Ahmet Özköse, disipline sevk edilmişti. Yönetimi ile bile istişare etmediğini dile getiren kamuoyu, Gevrek’in acil görevi bırakması gerektiğini düşünüyor.

Yeni sezonda 1.Lig’de kaldığı yerden devam edecek olan Yeni Malatyaspor’un transfer yasağı cezasına sürekli yenileri eklenirken elinde oyuncu bulunmaması da herkesi çileden çıkartıyor.

Gelecek sezonla alakalı nedense hiçbir yorum da bulunmayan Adil Gevrek, ikinci başkanlık döneminde en çok yaptığı icraat, arkasında hediye edeceği kişinin isminin yazılı olduğu forma vermesi dikkat çekti. Ayrıca en çok forma veren başkan olarakta rekora koşuyor.

Adil Gevrek ve yönetimi kulübe ne kadar para verecek, transfer tahtası hala neden açılmıyor, yeni sezonda takım maçlarını nerede oynayacak, kulübün elinde kaç futbolcu var, kulübün kime ne kadar borcu var, tek adamlılık sistemi ne zaman kalkacak? Bu ve bunun gibi birçok konu hakkında kamuoyu bilgi verilmesini istiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER