Battalgazi Belediyespor Destan Yazdı (0-4)
BAL LİGİBattalgazi Belediyespor, erteleme maçında Diyarbakır'da destan yazdı.
Battalgazi Belediyespor, erteleme maçında Diyarbakır'da destan yazdı.
Ligin ilk yarısında olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Diyarbakırspor -Battalgazi Belediyespor karşılaşmasında gülen taraf Battalgazi Belediyespor oldu.
Battalgazi Belediyespor, Muhammed Bilal Barman'ın yıldızlaştığı müsabakada Diyarbakırspor'u 4-0 mağlup etti.
Müsabakanın henüz 2.dakikasında İsmail Palta ile 1-0 öne geçen Battalgazi Belediyespor, maçın 7.dakikasında sahneye çıkan golcü Muhammed Bilal Barman ile 2-0 öne geçti.
Müsabakanın ilk yarısı Battalgazi Belediyespor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
Müsabakanın ikinci yarısında da üstün oynayan Battalgazi Belediyespor, Muhammed Bilal Barman ile skoru 3-0 yaptı.
Dakikalar 80'i gösterdiğinde bu kez sahneye Seyid Ahmet çıktı ve Battalgazi Belediyespor'u 4-0 öne geçiren golü attı.
Diyarbakırspor'lu Özkan Alçu, şiddetli hareketi nedeniyle 90.dakikada kırmızı kart ile ihraç edildi.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Battalgazi Belediyespor'un 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
Battalgazi Belediyespor bu galibiyetle puanını 23 yaptı.
İlginizi Çekebilir