© Spor 44

" Bi Bitmediniz Be..! "

Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu realist durumu ortada iken ve yönetim kurulunca, kurtuluş çabası sarf edilirken, birilerinin ortaya çıkıp maval okuması, ne kadar inandırıcı ve dürüstlüktür.? Yav arkadaş, bi bitmediniz be..!

 

Yeni Malatyaspor kulübü, ne zaman zor duruma düşse, hepiniz ortadan kayboluyor, pencerenizin perdesini kapatıyorsunuz.

Ne zaman ki, Yeni Malatyaspor kulübünde bir hareketlilik, bir düzeltme çabası görürseniz, hemen ortaya çıkıyorsunuz. Yok efendim, kulüp başkanı şöyle, yok efendim şeffaf değil, yok efendim bilmem ne...!

İyi de arkadaşım sen kimsin veya siz kimsiniz..? (!)

Malatya futbolunun hiç bir yerinde yer almayan bu isimler, sanırım futbolun reklam cazibesinden faydalanmak için, çıkıyorlar üç-beş kuruşluk, reklam kokan açıklamalar yapıyorlar. Yav arkadaş, sen kimsin kim..?

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, görevi bıraktığı zaman, neden çıkıp aday olmadınız?

Yeni Malatyaspor kulübünün olağanüstü genel kurulunda neden gelip konuşmadınız?

İşinize gelmez değil mi? Çünkü, sizin gayeniz Yeni Malatyaspor kulübüne katkı sunmak değil..! Gayeniz, birilerinin yapamadığını, söyleyemediğini yaparak, aklınızca suyu bulandıracaksınız..! Yemezler arkadaş yemezler..! O ğırğanalıklar, deprem öncesi yapılıyordu..!

Yeni Malatyaspor kulübünün eski As başkanı Ahmet Özköse diye bir yönetici, şahsen ben kendisini tanımıyorum, birisiinin önerisi ile yönetim kuruluna girmiş ve aktif olmayan kulüpte, yöneticilik vasfını kazanmış. Bu isim, geçen günlerde Yeni Malatyaspor kulübüne zarar verecek, küçük düşürecek söylemlerde bulunduğu için, yönetim kurulunca, azledildi. Ve bu isim, soluğu Malatya'da alarak, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek'in, aleyhine açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamalara baktığımda şahsım tarafından hiç de inandırıcı görülmedi. Neden mi? Çünkü, açıklamaların tamamına yakını, yıllardır değişik isimler tarafından söylendi. Hepsi boş çıktı. Çünkü, Adil Gevrek'in başkanlık dönemleri, devletin müfettişleri tarafından incelendi ve herhangi bir olumsuzluğa raslanmadı..!

Sayın Ahmet Özköse, sadece bir konu, belki dikkate alına bilir, o da deprem de şehit olan kalecinin parasının ödenmediği iddiası..

Peki, sayın Özköse siz, o kulüpte yönetici hemde As başkan değil miydiniz? Siz, neden şehit olan kalecinin parasını ödemediniz? Ayrıca, yaklaşık 10 ay kadar o yönetimde As başkan olarak, yer aldınız. Bu zamana kadar neden, sustunuz? Ne tesadüfdür ki, yönetim kurulu tarafından disipline sevk edildiğiniz an, konuşmaya başladınız? Neyse...!

Neyse, diyorum çünkü, ben bile yazdığım bu yazı ile sizin reklamınızı yaptım.

Malatyalı, her daim zamanında ve sağlıklı konuşur. Boş, konuşmaz diye biliyorum.

Bırakın da harabeye dönmüş şehrin, borçlu kulübü, belki son bir hamle ile tekrar ayağa kalkar.

Bilmem anlatabildim mi?

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER