© Spor 44

Buz'dan Olay Paylaşım, İpler İyice Gerildi!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz’un gönderileceği kamuoyuna sızdırılmış ve bununla ilgili henüz bir açıklama yapılmamıştı. Olayları yakından takip eden İrfan Buz’un teknik ekibinde yer alan kardeşi Erkan Buz’dan ise çarpıcı bir paylaşım geldi.

“Köpekler istedi diye Atlar ölmez” paylaşımında bulunan Erkan Buz, ağabeyi İrfan Buz’u göndermek isteyen yönetim ve istifasını isteyenlere yönelik bir paylaşımda bulunduğu şeklinde yorumlandı.

Bu paylaşımın son günlerde ağabeyi İrfan Buz’un istifaya davet edilmesi ile ilgili olabileceğini düşünenlerin sayısı ise bir hayli fazla.

Bu arada İrfan Buz’un bir önceki Yeni Malatyaspor döneminde de gönderilmeden önce Erkan Buz, böyle bir paylaşım yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER