© Spor 44

Gözler Trabzonspor Maçında

Yarın erteleme maçında Trabzonspor’u konuk edecek olan BtcTürk Yeni Malatyaspor’da gözler bu mücadeleye çevrildi.

Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak ve Ali Palabıyık’ın yöneteceği karşılaşma saat 20:00’da başlayacak. Sahaya 6 oyuncusundan yoksun çıkacak olan Yeni Malatyaspor’da galibiyetten başka hesaplar yapılmıyor.

Özellikle Hikmet Karaman’ın gelişiyle birlikte moral ve motivasyon olarak ilerleme kaydeden futbolcuların kendi aralarında birbirlerine söz verdikleri öğrenildi. Sarı siyahlı yönetimin de bu maç için kesenin ağzını açacağı belirtildi. Karşılaşmanın kazanılması halinde futbolculara yüksek prim verilecek.

Bugün Trabzonspor maçının son hazırlıklarını yapacak olan Yeni Malatyaspor, daha sonra tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Bu arada Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek'te sabah uçağıyla Malatya'ya geldi. Tesislerde teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı gerçekleştirecek olan Gevrek, oyunculara moral verecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER