Karadağ ve Gevrek Bir Araya Geliyor
YENİ MALATYASPORYeni Malatyaspor kulüp başkanı Haşim Karadağ ile Yeni Malatyaspor kulübünün eski başkanı Adil Gevrek, yarın İstanbul'da bir araya gelecek.
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Haşim Karadağ ile Yeni Malatyaspor kulübünün eski başkanı Adil Gevrek yarın saat 17.00'da İstanbul'da bir araya gelecek.
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Haşim Karadağ, büyük umutlarla kulübün patronlar koltuğuna oturmuş ve 200 milyon lira ile transfer tahtasını açacağını iddia etmişti.
Yeni Malatyaspor kulüp eski başkanı Adil Gevrek ise, 200 milyon lira ile transfer yasağını açacağını iddia edenlere, buyursunlar gelsinler. 200 milyon lira ile gelen kim olursa olsun, elimden gelenin en fazlasını yapmaya hazırım düşmanım da olsa, Malatya için hazırım demişti.
Şimdi bütün gözler yarın ki, büyük buluşmaya çevrildi.
Bu arada futbol kamuoyu da üçe bölünmüş durumda. Bir taraf, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın parasının olmadığını iddia ederken, diğer taraf Yeni Malatyaspor kulüp eski başkanı Adil Gevrek'in, elini taşın altına koyacağını söylüyor. Kararsızlar ise, Haşim Karadağ'ın 200 milyon lira ile geldiğine ihtimal verilmiş olsa idi, şehrin siyasi ve STK'ları, Haşim Karadağ'ın seçildiği genel kurula icabet ederlerdi diyor.
Malatya'nın Tek Spor Sitesi Spor44.com'un Yeni Malatyaspor kulübü ile ilgili yorumu da şu şekilde ;
Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu borç batağının, değil 200 milyon lira ile, en az 500 milyon lira ile önemli kişilerin araya girmesiyle ancak çözüme kavuşacağını belirtiyor.
İlginizi Çekebilir