© Spor 44

Malatya Yeşilyurtspor Çift Antrenmanla Devam Ediyor

Malatya Yeşilyurtspor, 25 Ağustos Salı günü Malatya'da toplanarak, 3.etap antrenmanlarına kendi tesislerinde devam ediyor.

3.etap çalışmalarına Malatya'da devam eden Malatya Yeşilyurtspor, günde çift antrenmanla lig haftasına girmeye hazırlanıyor.

Cumartesi günü Elazığ'da Elazığspor ile hazırlık maçı yapacak olan Malatya Yeşilyurtspor, bu maçın ardından lig haftasına girecek.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek olan Malatya Yeşilyurtspor'da hazırlıklar sürüyor. 

Malatya Yeşilyurtspor teknik direktörü Mehmet Ak, Elazığspor hazırlık maçı son provamız olacak. İnşallah ligin ilk haftasında deplasmanda Diyarbekirspor'u mağlup ederek lige galibiyetle başlamak istiyoruz dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER