© Spor 44

Yeni Malatyaspor Ondan Vazgeçti

Milli maçların oynanacak olması nedeniyle liglere bir hafta ara verildi. Bu aranın ardından başlayacak olan 9.haftayı da BAY takım olarak geçirecek olan Yeni Malatyaspor, 3 haftalık bir süreyi maç yapmadan geçirecek.

Bu nedenle 13-20 Kasım tarihlerinde Alanya'da kamp yapacağını açıklayan Yeni Malatyaspor, pandemi sürecinden dolayı kamp yapmaktan vazgeçti.

Yeni Malatyaspor kulübünden konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı;

"İçinde bulunduğumuz pandemi sürecini dikkate alarak daha sağlıklı ve kontrollü bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla yönetim kurulumuz, teknik heyet ve sağlık kurulumuzun istişareleri sonucunda daha önce belirlemiş olduğumuz 13-20 Kasım tarihleri arasında Alanya'da yapmayı planladığımız kamp programı iptal edilmiştir. Takımımız, 13 Kasım Cuma günü Malatya'da toplanarak idmanlara başlayacaktır" denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER