© Spor 44

Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek Dönemi İnceleniyor

Yeni Malatyaspor kulübü eski başkanı Adil Gevrek'in görev yaptığı dönemler, İçişleri Bakanlığı'nın müfettişleri tarafından incelenmeye alındı.

Yeni Malatyaspor kulübü eski başkanı Adil Gevrek'in görev yaptığı dönemlerin incelenmesine yönelik valilik tarafından yapılan müracaat sonrası, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel müdürlüğü müfettişleri Malatya'ya gelerek, hesapları incelemeye başladı.

Malatya valisi Hulusi Şahin'in, daha önce yaptığı açıklamada " Ben il valisi olarak kamuoyunda çıkan haberleri bir ihbar kabul ederek, bir müfettiş talebinde bulundum. Şimdi gelecekler bu bölümü inceleyecekler, eğer bir suç unsuru varsa gerekli çalışmalar, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu da dahil yapılacaktır. Defterler dökülecek, incelenecek, gerçekler ortaya çıkacak.Masumiyet karinesini unutmayalım. İnsanlarla ilgili konuşurken o insanların haklarını, anayasal haklarını da ihlal etmeyelim. Dolayısıyla Adil Gevrek yönetimini ve Adil Gevrek döneminde görev yapmış tüm insanların da üzerlerindeki bu töhmeti atabilmeleri açısından bu bir fırsat olacaktır. Defterler dökülecek, incelenecek, gerçekler ortaya çıkacak. Temiz ise bu kamuoyu ile paylaşılacak. Bir sorun var ise bu da adli mercilerle paylaşılacak. Dolayısıyla kamuoyu bu hususta rahat olsun”

Yeni Malatyaspor kulübü eski başkanı Adil Gevrek, 8 yıl görev yaptığı Yeni Malatyaspor'da hakkında bir çok iddialar gündeme gelmişti. 

Yeni Malatyaspor kulübü eski başkanı Adil Gevrek'in kulüpten ayrıldığı mali genel kurulda, kulübün 318 milyon borcu ibra edilmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER