mormaş
Malatya
01 Mayıs, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

Adil Gevrek İlk Kez Açıkladı!


Adil Gevrek İlk Kez Açıkladı!
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer bitiminin ardından gündemi Radyospor'dan Salim Manav'a değerlendirdi.

Geçen sezonu kötü geçirdiklerini söyleyen Adil Gevrek, "Bu transfer döneminde 17 oyuncu aldık. Genç, kariyerli ve karakterli futbolcuları transfer ettik. Bu sezon ki ilk galibiyetimizi Antalyaspor karşısında aldık, hayırlı uğurlu olsun. Milli aradan sonra daha iyi olacağız. Defans bölgesinde bu sezon sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Antalyaspor'u 1-0 yendik ama daha da farklı olabilirdi. Bu bizim için iyi bir moral oldu" dedi.

Tetteh'in satın alma opsiyonunun 4 milyon Euro olduğunu belirten Gevrek, "Bu opsiyon zorunlu değil. Kulübüne 650 bin Euro kiralama bedeli verdik. Kendisine de 500 bin Euro kazanacak. İnşallah bu oyuncudan kulübümüz iyi bir ücret kazanır. Wallece'nin bonservisinin yarısını aldık. Yarısı Lazio'da kaldı. Wallece, bizim oyuncumuz. Bir sonraki satışından Lazio, bonservisin yarısını alacak. Olcay Şahan transferin de ise maç başı ağırlıklı bir sözleşme imzaladık" diye konuştu. 

Adil Gevrek'in ilk kez bir transfer döneminde böyle bilgiler vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!