gözde
Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67106.938$

Adil Gevrek Kendini Savundu!


Adil Gevrek Kendini Savundu!
Yeni Malatyaspor'un eski oyuncusu Youssouf Ndayishimiye'nin bir sonraki satışını Başakşehir'e satan dönemin başkanı Adil Gevrek, kendisi ile ilgili yapılan açıklamalara cevap verdi.
okul

Bir radyo programına konuk olan Adil Gevrek, bahse konu olan şirketlerin kendisinin adına değil de kardeşinin adına olduğunu soyledi.

Gevrek, "Zaman zaman kulübün paraya sıkıştığı dönemlerde bu şirketler üzerinden Yeni Malatyaspor'a para veriliyordu. Bu şirketler üzerinden kulübe birçok defa para girdi. Kulübün hesapları bloke olduğu için paraları bura üzerinden gerçekleştirdik. Mustafa Eskihellaç, Tetteh ve Abdulsamed'in ödemelerini bu şirket üzerinden yaptık. Takımın geçen sezon 8-9 deplasman giderini de bu şirket üzerinden karşıladık. Bilindiği üzere kulübe verilen para, bağış olarak kabul ediliyor. Buda borç olarak kalmıyor. Bunu bazı yöneticilerimiz yaptı. Burada sanki 305 bin Euro'yu şirkete aktarmışım gibi bir algı oluştu. Bu haksızlık ve iftiradır. Yeni Malatyaspor'da 8 yıl görev yaptım. Bu işi araştırmadan soruşturmadan kalkıp böyle bir iddia da bulunmak üzücü. Ortada somut bir delil yok. Hesapların dökümü ortada. Ahmet Yaman ile görüştüm ve bu açıklamadan haberinin olmadığını söyledi. Kendisi bunu düzelteceğini söyledi. Bende açıklama yapmasını bekliyorum. Eğer yapmazsa bende geniş kapsamlı bir açıklama yapacağım. Yapacağım açıklamada herşeyi belgeleriyle açıklayacağım. Yerel siyasetçilerle yaşadığım sıkıntıları ve bu durumda olunmasının sebeplerini tek tek açıklayacağım. Bugüne kadar çok şey söylendi ve sustum. İftira ve itibarsızlaştırmaya giderse eğer olayın rengi değişir. Çoluğumuz çocuğumuz var. Vicdanım huzurlu bir şekilde belirtiyorum ki bana inanan kişilerin başını eğdirecek hiçbir şey yapmadım. Herhangi bir konuda usulsüzlük bulsunlar, yemin ederim ki bütün borcu ben ödeyeceğim. Yeni Malatyaspor'da iki şampiyonluk yaşadım. UEFA'ya da gittik. Başarı ve başarısızlık futbolun içerisinde olan şeylerdir. Düştüğü gibi çıkar dedim. Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüştüm. Ben olayım yada olmayayım, Tetteh, Mustafa, Kenan, Dicko ve Hafez gibi oyuncuları elinde tutarsa yeniden çıkar dedim. Malasef olmadı. Ödemeler yapılsaydı zamanında gitmezlerdi. Şuanda eldeki genç oyuncuları biz aldık. Eğer ard niyetli olsaydım bunların hiçbirini almazdım" diyerek kendini savundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!