mormaş
Malatya
02 Mayıs, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

Adil Gevrek'ten Önemli Açıklamalar!


Adil Gevrek'ten Önemli Açıklamalar!
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, istifa etme gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyerek, bu sezon yaşatılan kötü sonuçlar için ise kamuoyundan özür diledi.

KÖTÜ SONUÇLAR İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM

6 senedir kulübün başkanlığını yaptığını söyleyen Gevrek, "Bu süreçte birçok hedeflerimizi gerçekleştirdik. 2.Lig'den aldığımız takımı Süper Lige ve oradan da Avrupa kupalarına taşıdık. Bu sezonun özellikle ikinci yarısında yaşadıklarımız, bize zor günler yaşattı. Deprem ve Pandemi döneminde diğer kulüpler gibi bizlerde etkilendik. Yönetim olarak bizlerin de hataları oldu, bunu kabul ediyorum. Bu hatalarımızdan ders çıkartacağız. Malatyalı hemşerilerimizden özür diliyorum" dedi.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Gündemlerinde görevi bırakma durumu olmadığını söyleyen başkan Gevrek, "Gündemimizde böyle bir durum yoktur. Görevimizin başındayız. Olağanüstü kongre kararı almayacağız. Sadece TFF'nin bütçe planını açıklamasından sonra mali kongre yapacağız. Burada harcamalarımızı birbir açıklayacağız. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yoktur. Son dönemde yüksek primler ödemek zorunda kaldık. Bu nedenle kulübün borcu 20 milyon TL civarında. Dolar kurunun sürekli değişkenlik göstermesi, borcun artmasına neden oluyor. Kulübün borçlarıyla ilgili yalan yanlış şeyler söylendi. Hepsini mali kongrede açıklayacağız" diye konuştu.

HİKMET HOCANIN DURUMU BELİRSİZ

Hikmet Karaman ile yollarına devam edip etmeyeceğine yönelik soruya Gevrek, "Hocamızla henüz bir konuşma gerçekleştirmedik. Önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Buradaki sonuca göre karar vereceğiz. Artı olarak sözleşmesi biten oyuncularımız var. Bazılarına yeni bir teklif sunacağız. Sözleşmesi devam edipte yola devam etmek istemediğimiz oyuncular da var. Bunlara da kulüp bulmalarını söyleyeceğiz. Transfer teklifi gelen oyuncularımıza da kulübün menfaatlerine uyulduğu takdir de izin vereceğiz. Önümüzdeki sezon karakterli oyuncu topluluğunu oluşturmak için gayret edeceğiz. Yenilseniz bile karakterinizi sahaya yansıtmak zorundasınız. Eskisi gibi ücretler vermeyeceğiz. Dengeli bir harcama ile bizim olduğu kadar diğer kulüpler de hareket edecektir" ifadelerini kullandı.

KÜLÜPTE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER OLACAK

Altyapıda büyük değişim yapacağını söyleyen Adil Gevrek, "Bununla ilgili önemli kararlar alacağız. Üreten bir kulüp olmak istiyoruz. Bunun için de yenilikler olacaktır. Futbolda duygusallığa asla yer yok ve buna izin vermeyeceğiz. Sadece altyapı değil, genel olarak kulüpte büyük yenilikler yapacağız. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Gereken dersleri aldık ve yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!