gözde
Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67111.184$

"Aha da Top Sende"


"Aha da Top Sende"
Hem delege hem de mahkeme, seni başkan yaptı. Artık top sen de. İster oyunda tut, ister taça at..
okul

Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durumu, hem Metin Şentürk, hem de sağır sultan biliyor!

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, 8 yıl başkanlığını yaptığı kulübü bırakıp gideli 1 yılı aştı. Ama, çok istediği başkanlığa tekrar geri geldi. Hemde insanların gözünün içine baka baka geldi. Hoş gelmesine gelsin de umarım dolu dolu gelmiştir. Dolu dolu geldiğine de şu gerekçe ile itibar ediyorum. Yeni Malatyaspor kulübünün, gelecek sezon lige şampiyonluk parolası ile girebilecek bütçenin ne kadar olduğunu bildiğini biliyorum. Bu sebeple Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu krizleri çözebileceğine inanmış ki, bu borç yükünü kabul ederek tekrar göreve geldi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer yasağının kaldırılması için gerekli olan 500 milyona yakın borcu ödeyecek. Ardından sezona şampiyonluk parolası ile girmek için en az 200 milyon lirayı bulan transfer parasını hazır edecek. Bu bahsi geçen rakamları muhakkak ki tedarik etmiştir. Aksi halde neden 8 yıl deneyimli bir başkan olarak, bu bataklığa girsin. Neyse, bu hesap Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerini ilgilendiriyor. Gelelim benim için önemli olan konuya..

Malatya şehri olarak, her konu da huzura, barışa, sevgiye en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek'in de üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekir.

Öncelikle, şehir ile barışı tesis etmesi gerekir. Aynı 2014 sezonunda olduğu gibi.. Yani, futbolun tüm etkenleri ile huzur ve barış halinde olmalıdır. Derler ya beyaz bir sayfa..işte bu beyaz sayfayı hazırlamalıdır. Şehrin mülki amirleri, siyasileri, STK'ları, spor basını, taraftarları kısacası, bu şehirde nefes alan herkes ile iyi geçinmek zorunda..

Bir ikincisi, Yeni Malatyaspor kulübünde şeffaflık ilkesini kamuoyuna duyurmalı. Bunu yapması, artık zarurettir..!

Evet, yukarıda bahsettikleri mi uygulamaya koyarsa, ben inanıyorum ki, kaybolan güven, tekrar tesis edilecektir. Ve Yeni Malatyaspor kulübü tekrar, benliğine kavuşur ve kısa zamanda da arzuladığı lige çıkar. Herşeyden daha da önemlisi, şehir ve Yeni Malatyaspor, barışır.

Aha da Top Sende başkan, ister oyunda tut, ister taça at...karar senin..

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!