gözde
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.0
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70796.14$

Altıntop'dan Önemli Açıklama!

Altıntop'dan Önemli Açıklama!
Yeni Malatyaspor basın sözcüsü Sinan Altıntop, kulüpte yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
okul

Hasan Özer'in gidişiyle ilgili çok şeyler konuşulduğunu söyleyen Altıntop, "Zaten biz Hasan hocayla ilgili kamp dönemini bile ayarlamıştık. Kampın başlamasına üç gün kala istifa ettiğini açıkladı. Açık konuşmak gerekirse bizde bu karara şaşırdık. Neden böyle bir karar verdiğini bizde anlamadık. Belki yoruldu belki de başka bir yerden teklif aldı da böyle bir karar aldı. Ama kamuoyunda Başkanımız, Hasan Özer'in telefonlarına bakmadı da bu yüzden istifa etti algısı oluştu. Böyle bir durum yoktur. Bu istifa kararı tamamıyla Hasan hocanın inisiyatifidir" dedi.

Hasan hocadan sonra üç isimle görüştüklerini söyleyen Altıntop, "Taner Taşkın, İrfan Buz ve Yılmaz Vural. Taner Taşkın ve İrfan Buz, gelemeyeceklerini belirtti. Yılmaz hoca ile direkt başkanımız konuştu. Kabul edeceğini söyledi. 6.350 milyon TL'ye anlaştık. Yılmaz Vural'a 5.350 milyon ödeme yaptık. Kalan 1 milyonu da yıl içerisinde ödeyeceğiz" diye konuştu.

Yabancı oyuncular bugün kampa katılacağını dile getiren Altıntop, "Barış Başdaş'ın da sakatlığı vardı. Oda aramıza katılacak. Herhangi bir olumsuz durum yoktur" şeklinde konuştu.

Takım otobüsü konusunda da Büyükşehir Belediye Başkanımız destek vereceğini söyleyen Altıntop, "Önceki araç hacizli olduğu için ne kiralama nede satın alma durumumuz yoktu. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız devreye girerek yeni aracımızı ya kiralık yada satın alarak kulübün bünyesine katacağız" dedi.

Altıntop, "Geçenlerde bir belge ortaya çıkmıştı. 2.750 milyon TL ödendiğine dair. Böyle bir belge bize tebliğ edilmedi. O kadar çok gizli bir belge değil. Valilik ve Belediye'de de herşey var. Sayın Valimize çok teşekkür ederiz. Adil Gevrek'in yargılanması ile ilgili bize çok şey geldi. Ama bizim yargılama durumumuz yok. Vali bey, bu konunun Yeni Malatyaspor ile ilgili bir durum olmadığını ve bunu yapma durumunun da olmadığını belirtti. Sağolsun üstümüzden büyük bir yük aldı. Biz denetlememizi yaptık. Bunun kararını biz değil Bakanlık inceleme sonucunda yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız da bize sağolsun büyük destek verdi. Oyuncuların ödemelerini yapacak. 11.5 milyon TL ödeme yapılacak Büyükşehir Belediyesi tarafından. Şuanda Belediye'den bir ekip, Antalya'ya gitti ve ödemeler yapılacak. Hem Maddi hemde otobüs anlamında destek sağlandı" dedi.

Altıntop, "İnsanlar, kayyuma kalınması yönünde değerlendirme yaptı. Sayın Valimiz de kayyuma kalınmasının doğru olmadığını belirtti. Bizler, para vererek eleştiriliyoruz ve durum da bizi üzüyor. Beş aylık süreçte iki sefer denetlenme yaşadık. Biz hiçbir şeyden kaçmıyoruz. Ahmet Yaman, para verdi mi vermedi mi bu konuşuluyor. Kulübe beş kuruş vermemiş kişiler, eleştiri yapıyor. Gerekirse Valilik ve Belediye'den bir muhasebeci atansın ve bu kişinin de maaşını biz verelim diye belirttik. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Hiçbir fakir fukaranın parasını yemeye gelmedik. Bizler koltuk sevdalısı ve reklam yapan insanlar değiliz. Bizimle ilgili varsa bir problem, buradayız ve konuşmaya da hazırız" 

Transfer tahtası ile ilgili bir görüşmelerinin olduğunu söyleyen Altıntop, "Asıl yükümüz, yabancı oyuncuların alacakları. Dolar ve Euro bazında olduğu için. Bunu halletmemiz için parayı ayarlamamız lazım. 400 milyon civarında borç var. Bu para ödenmediği için de yasal faiz işleniyor. Bugün elimizde 200 milyon civarında bir para olsa bu borcu kapatma şansımız olacak. Orta yolu bulmak için girişimlerimiz var. Öncelikle hedefimiz, bu sezonu kurtarmak olacak. Bu borçlar ödenmediği sürece sadece sezonu kurtarmış olacağız. Bu para sadece bu yönetimle ödenemez. Herkesin birlik olması lazım. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe Belediye Başkanlarımız, bir oldu. İnşallah bu birlik ve beraberlik sonucunda güzel şeyler olacak. Bu şehrin dinamikleri, hassasiyeti mutlaka gösterecektir" şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!