gözde
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2439.8
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62878.32$

Arguvanspor İçin Bir Şans

Arguvanspor İçin Bir Şans
Türkiye 3.Futbol liginde Malatya'yı 2.profesyonel takım olarak temsil eden Arguvanspor, ligde kümede kalmak adına zor günler geçiriyor.
okul

Lider Kepezspor'un 35 puan topladığı ilk yarıda Arguvanspor, 9 puan toplayarak, ligin sondan ikinci sırasında yer aldı.

Ligin ilk yarısında alınan başarısız sonuçların ardından kulüp başkanı ve Arguvan belediye başkanı, bu krize el atarak, bir takım önlemler aldı. Kulübü, olağanüstü genel kurula götürerek, yönetim kurulunun ekonomik anlamda güçlenmesini sağladı. Özellikle Almanya'da sektörlerinde başarılı iş insanlarını yönetime alan Arguvanspor kulüp başkanı Cemal Altun, bununla yetinmeyip 2.başkanlığa getirdiği Malatya sevdalısı, futbol aşığı Özgür Karakoç'a, tam yetki verdi. İşte bu akılcı hamle, Arguvanspor'un ligin ikinci yarısındaki ligde kalma umutlarını yeşertti.

Almanya'da yaşayan ve tabiri caizse, futbol ile yatıp futbol ile kalkan futbol aşığı, Malatya sevdalısı Özgür Karakoç, zaman kaybeden hemen kolları sıvadı. Takımın başına Almanya doğumlu ve Almanya liglerinde çalışmış teknik adam Çağakan Kıran'ı getirdi. Sezonun ilk yarısında gösterdikleri düşük performans nedeniyle 6 futbolcusunu gönderdi. Ve yine Almanya'nın çeşitli kulüplerinde futbol oynayan 7 tane genç oyuncu ile anlaşarak, Arguvan'a gönderdi. Sezonun ilk yarısında kamp yapamayan Arguvanspor'a, 9 Ocak 2024 tarihine Antalya'da kamp organizasyonu sağladı.

Bu kadar şeyi niçin yazdım biliyor musunuz?

Malatya şehri olarak, belki de ilk defa futbolun doğrularını yapan biri, Malatya Arguvanspor'a ve Malatya futbolu adına bir ışık yaktı. Artık, Malatya olarak, bu gibi doğru insanlara sahip çıkmamız gerektiğini düşünerek, bunları yazdım.

Geçmişte yapılan bu gibi insanların küstürülmesi hatası, umarım bu sefer yapılmaz.

Aldığım bilgilere göre, Arguvanspor kulüp 2.başkanı Özgür Karakoç, gerek futbolcu transfer ücretlerini, gerekse de takımın kamp organizasyon ücretini kendi cebinden karşılamış. İşte bu bile tek başına alkışlanması ve taktir edilmesi gereken işler değil midir?

Sonuç itibariyle, Özgür Karakoç ve bu gibi futbola bütçe ayıran, futbola zaman ayıran şahsiyetlere sahip çıkmamız gerektiğini, desteklememiz gerektiğini, bu gibi iş insanlarının Malatya futbolu için bir şans olduğunu belirtiyorum. Ayrıca Arguvanspor'un da Malatya futboluna zamanla çok şey katacağını düşünenler denim. Şahsım olarak, Arguvanspor'a ligin ikinci yarısında başarılar dilerim.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!