gözde
Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.24
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2410.6
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63366.15$

"Bırakın İyi Oynuyoruz Ayaklarını!"


"Bırakın İyi Oynuyoruz Ayaklarını!"
Değirmen suya gitmiş, siz şakşakçısını arıyorsunuz..! Kimi kandırıyorsunuz? Yeni Malatyaspor'un içinde bulunduğu kaosu çözümleyebilecek bir tek kişi yokken, mevcut yönetimin, çabaları reklamın ötesine gidemez!
okul

Her defasında 'Malatyalılık' kavramını kullanarak,  kendilerini rezil eden bir başka toplum daha var mıdır? 

Yeni Malatyaspor'un içinde bulunduğu ekonomik krizi çözebilecek o kadar dev gibi iş adamlarımız var iken ve bu devler, ellerini taşın altına koymazken size ne oluyor? 
Çıkmışlar biz; 'stadyumun elektrik faturalarını, doğalgaz faturalarını ödedik' diyorlar. Allah aşkına, bu zihniyet ile kulüp yönetilmez! 
Yeşil alandaki başarısızlığı da örtbas etmek için yok efendim, iyi oynuyoruz ama .. Kardeşim, bu işin aması, fakatı yok. 
Sezon başında bu işler sizin yapacağınız işler değil dediğimizde neredeyse gözümüzü çıkartacaktınız. 
Yeni Malatyaspor'un en büyük iki sıkıntısı var dedik. Birincisi 318 milyon lira borcu, ikincisi de transfer tahtasının kapalı olduğu...
Sizler, bu sorunları çözeriz dediniz. Hadi çözün bakalım nasıl çözüyorsunuz. 
Transfer yasağı nedeniyle takımın puanları da silinecek dedik. Güldünüz..!
Bu şehrin tek derdi, Adil Gevrek gitsin de Yeni Malatyaspor ne olursa olsun dediniz ..
Yeni Malatyaspor kulübünde ilk usulsüzlük yapıldığı zaman siyasiler de dahil herkesi uyarmış ve bilgilendirmiştim. O vakit, takımın sportif başarısı ile gururlananlar, kulübün içine gireceği borç batağını görmediler. Görmek istemediler. Sorumluluk almadılar!
Yeni Malatyaspor kulübü, 318 milyon lira borç ile 1.lige düşerken, siyasiler ve şehir, Adil Gevrek'in gitmesini istedi. Halbuki, doğrusu, bu kulübü borçlandıran ve takımı küme düşüren Adil Gevrek'in devam etmesi en doğrusuydu. Söyledik, anlattık. Ama kimse bizi dinlemedi. 
Adil Gevrek'te 90 milyon lira ile bu takımı tekrar süper lige çıkartırım dedi. 45 milyon ben, diğer 45 milyonu da şehir versin dedi. 
Ama yine kabul görmedi. Hayır senin gitmen lazım dediler ve Adil Gevrek gitti. 
Senaryo, 2005 yılında Hikmet Tanrıverdi'nin Malatyaspor kulübünü bırakıp, Haşim Karadağ'ın gelmesi senaryosuydu. Bu şehir, her daim aynı senaryo ile yapılan filmleri tekrar tekrar izlemeyi seviyor..
Sonuç itibariyle, Malatyaspor'u yok eden zihniyet, Yeni Malatyaspor'u da yok etti. 
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Hacı Ahmet Yaman, sende kendini ve arkadaşlarını daha fazla üzmeden, yıpratmadan, kulübün anahtarını şehrin valisine teslim edin ve Yeni Malatyaspor kulübünün geleceğini bir nebze de olsa kurtulmasını sağlayın. Benden söylemesi..

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!