gözde
Malatya
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2446.2
  • BIST
    10173.42
  • BTC
    61919.65$

Bu Takım Küme Düşmeyecek!


Bu Takım Küme Düşmeyecek!
BtcTurk Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Spor otoriteleri şuan ki konuma bakarak BtcTurk Yeni Malatyaspor’a küme düşer gözüyle bakıyorlar ama ben bu takımın ligde rahat bir şekilde kalacağını düşünüyorum” dedi.
okul

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor’a en büyük destek Divan Kurulu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’dan geldi. Spor otoritelerinin düşecek gözüyle baktığı BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ligde kalacağını gazetemiz Net Haber’e ifade eden Divan Kurulu Başkanı Çakır, Malatya şehrinin kenetlenmesi gerektiğini belirtti. Malatyaspor’a şahıslar üzerinden yüklenilmesinin doğru olmadığının altını çizen Divan Kurulu Başkanı Çakır, Konyaspor müsabakasının ardından Kulüp Başkanı Gevrek’e yapılan çirkin saldırıyı da kınadı.

“BU OLAYLAR TAKIMA ZARAR VEREBİLİR”

Bir grup taraftarın Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e yaptığı çirkin saldırıyı kınayarak sözlerine başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Öncelikle yaşanan bu üzücü olayı tasrif etmiyoruz. Maçın heyecanına yenik düşmemiz sebebiyle tasrif istenmeyen bazı olaylar yaşanabiliyor. Bu hassas dönemde taraftarlarımızın takıma sahip çıkmak gerek. Yaşanan bu olaylar takıma zarar verebilir. Herkesin olaya böyle bakması gerek. Bu süreçte Malatyaspor’un zarar göreceği hiçbir söylemde ve olayda bulunmamak gerek. Malatyaspor’a öncelikle tabanın sahip çıkması gerekiyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor’u şahıstan ziyade takım olarak görmek gerek. Malatyaspor, Malatya’nın en büyük değeridir. Tek amaç Malatyaspor’un başarısı olmalıdır” dedi. 

“MALATYASPOR DÜŞECEK BİR TAKIM DEĞİL”

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ligde kalacağının altını çizen Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, “BtcTurk Yeni Malatyaspor düşecek bir takım değil. Önümüzde oynanmamış 10 tane maçımız var. Dolayısıyla bizlerin takıma sahip çıkması gerek. Teknik ekipten tutunda taraftarımıza kadar birçok olgunun içe içe olması ve kenetlenmesi gerek. Şuan ki otoriteler küme düşer gözüyle bakıyor ama ben bu takımın ligde rahat bir şekilde kalacağını düşünüyorum. Tabi ki tedbiri de elden bırakmamak gerek. Bu takımın Süper Ligde kalabilmesi için herkes elinden geleni yapması gerekiyor” Şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!