gözde
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2458.5
  • BIST
    9820.51
  • BTC
    64419.25$

Eski Başkan'dan Yaylım Ateşi !


Eski Başkan'dan Yaylım Ateşi !
Malatyaspor kulübünün eski başkanlarından M.Hanefi Selimoğlu, Malatyaspor'u bu hale düşürenleri yaylım ateşine tuttu.
okul

Malatyaspor kulübü eski başkanı Mehmet Hanifi Selimoğlu, yarım asırdan fazla ömrü olan ve her Malatyalının ilk göz ağrısı olan Malatyaspor'u bu hale getirenleri yaylım ateşine tuttu.

İşte ses getirecek olan Selimoğlu'nun yazılı açıklaması:

Ve bizim aslan yürekli yavrularımız başkalarının yokluk dediği ortamda sporun nasıl yapıldığını cümle aleme gösterirken kem gözler “madem siz yokluğu seviyorsunuz tesislerinizi de elinizden alalım bakalım ne yapacaksınız”.

 Önce tesislerimizi aldılar olsun dedik, çaresiz boynumuzu büktük, sonra şanlı ismimizin önüne arkasına bir şeyler koyarak kullandılar olsun dedik, şimdide sevdamıza göz koymuşlar bu durumda ne yapılır bilmiyorum ki, bize ve yavrularımıza yakışanı yapıyoruz dik duruyor ve gülümsüyoruz neden güldüğümüzü merak etsinler.

 Yıllarca biz gerçek sevdalılarına muhteşem anılar yaşatan büyüklerimizin nice meşakkatli mücadeleler ile  kurduğu sevdamız alın yazımız Malatyasporumuzu o kadar çaresiz ve yalnız bıraktık ki literatürümdeki en masum ifadeyle yazıklar olsun bana 2001-2002 futbol sezonunun ortalarında Malatyasporumuza musallat olan reklam ve etiket peşinde koşan karakter yoksunu art niyetlilere güvendiğim için bana yazıklar olsun onlar kendilerine yakışanı yaptılar bizi sattılar onlara literatürümde söz yok onları yüce yaradanıma çoktan havale ettim ve mahkeme-i Kübra’da görüşmek üzere işbirlikçileriyle kendi alemlerinde baş başa bıraktım, zaman su gibi akıyor çıkarken gördüklerini inerken de görecekler başka dünya yok,bizde inerken gördüklerimizi çıkarken de göreceğiz inşallah, bunlar dik durmanın, onurlu olmanın, adam olmanın zevkini ve hazını bilemezler günü kurtarır güçlünün düzenin eteğini tutarlar hatta menfaat için sakal bile bırakırla , tabii ki buda nasip kısmet işidir, ne istersen rabbim onu nasip eder.

 Ve o şeref yoksunları 2004-2005 sezonunda Sakaryaspor'u düşürmek Diyarbakırspor'u ligde tutmak için Samsunsporla beraber yaptıkları kepazeliğin bedelini ilahi güç bize hemen peşindeki sezonda 2005-2006 sezonunda ödetti. Samsun, Diyarbakır ve biz küme düştük ilahi adalet tecelli etti.

Aynı sezon ligde kalmak için son beş maç yapmadıkları kepazelik kalmadı utanmazların, son maç Gaziantep de takımı adam gibi oynatmak yerine saha dışı pisliklerle takımı ligde tutmanın yoluna gittiler,o küçük beyinleriyle Allah'ı kandıracaklarını sandılar.

 Malatyasporumuzu düşürdükleri durumun ve şu an Malatyasporumuza yapılan eziyetlere sessiz kalmanın bedelini hem kendileri hem de sessiz kalan dilsiz şeytanlar çok ağır ödeyecekler.

 Malatyasporumuza sözüm ona yöneticilik, başkanlık yaparken bile lütufkar davranan şerefsiz, haysiyetsizler size sesleniyorum erkek müsveddeleri siz emanete böylemi sahip çıkarsınız paraya tapan soysuzlar. Ulan “ Malatyaspor'u süper lige çıkarmadan bir yere gitmem “diyen taklitçi zihniyet bu sözleri nerenle söyledin, dünyevi sıfatlar için girmediğin kılık kalmadı iktidarlara göre kılıklara giren softa bozuntusu ve yandaşları emanet aldığınız ve aldığınız emanete ihanet ettiğiniz Malatyasporumuzun şu günlerdeki durumu sizi hiç sevindirmesin bu günlerde geçecek.

 Siz zavallı küçük beyinlilerin tahmin edemeyeceği  kadar asil ve onurludur benim Malatyasporlularım, boyun eğmez, eyvallah etmez, helalından soğan ekmek yer size minnet etmez.

 Ve önce tesislerimizi gasp eden, sonra sevdamızı, renklerimizi armamızı alan siz hak hukuk tanımayan sözüm ona spora hizmet eden maddeciler, size göre spora hizmet etmek milletin helal parası ve iktidar gücüyle milletin hakkını gasp etmek midir.?

 Şu anda bulunduğunuz tesislerde ne anınız var, sunii kahramanlar çıkarmaya çalışmayın, Öyle bir ibret hikayesi ki yaradana samimiyetle inanan her fani bilir ki kimsenin ettiği kimsenin yanına kar kalmıyor, günümüz dünyasında yasaların güçlü olanın hakkını hukukunu koruduğu bir ortamda doğal olarak kişiliği oturmamış karakteri müsait asalaklar kendileri gibi zayıf karakterli maddi gücüyle zamanı geçiren görgüsüzlerin yanlışlarını görmeyi bırakın her hareket ve söylemlerine alkış ve çanak tutarak piyasada erkek diye geziyorlar.

 Ve siz şu anda gücün elinde olduğunu sanan devlet büyüklerim; ne olur şapkanızı önünüze alın ve yalnızken düşünün, büyüklerimizden bize emanet olan anamızdan emdiğimiz süt kadar bize helal olan tesislerimizi elimizden aldınız ve bizi şimdi kaldığımız tesislere zorla gönderdiniz, şimdi de bizi yok edeceğinizi sanarak bulunduğumuz tesislerden zorla çıkarıyorsunuz ve bu durumun size hayır getireceğini sanıyorsunuz ama mazlumun ahının aheste aheste çıkacağını düşünemiyorsunuz, inancında samimi olan herkes bilir ki insanoğlu ettiğini olumlu olumsuz elbette çekecektir  kaç sezondur takımınızın onca mücadelenize rağmen neden başarılı olamadığını bi düşünün hele Allah rızası için.

 Ve bunca haksızlıklara karşı sessizliğini bozmayan siz kamuoyu, yeri gelince aslan kesilen siz kanaat önderleri ve siz bilgiç Malatya basını nerdesiniz? bana yazıklar olsunda ya size ne olsun ona da siz karar verin, rabbim başımı önüme eğdirmesin ve utandırmasın hep eğriye eğri doğruya doğru demeyi nasip etsin, bizde haset olmaz bu güzel sıfatları rabbim sizlere de nasip etsin (amin).

 Ve son olarak Allah rızası için bu haksızlıkları yapmayın, yaptırmayın, sessiz kalmayın, konu geçmişte bizlere çok ama çok büyük mutluluklar, onurlar yaşatmış spor yuvası, genç yavrularımızı bünyesinde barındıran MALATYASPORUMUZ, insafsız olmayı,vefasız olmayı kendinize yakıştırıyorsanız buyurun meydan sizin, siz kamuoyu, medya, büyüklerim sessiz kalmayı kendinize layık görüyorsanız sizde buyurun meydan size de açık ama dünya malı için insanları üzmeyin belki devran başka döner benim elimden dilimden ancak bu kadar geliyor şimdi top sizde.

 Ve son olarak şairin dediği gibi “vurulsam kaybolsam derim, çırılçıplak bir kavgada, erkekçe olsun isterim, dostlukta düşmanlıkta”.         
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!