gözde
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    34.73
  • ALTIN
    2435.0
  • BIST
    9987.83
  • BTC
    62378.97$

Gömüç, "3 Puanımız Gasp Edildi"

Gömüç, "3 Puanımız Gasp Edildi"
Malatya Arapgirgücüsppr kulüp başkanı Çoşkun Gömüç, hakemler 3 puanımızı gasp etti dedi.
okul

 

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde A Grubunda oynayan Arapgirgücü Spor Kulübü 21 Ocak Pazar günü oynanan Battalgazi deplasmanında hakemin yanlı tutumu karşısında karşılaşmadan mağlup olarak ayrıldıklarını belirterek basın bildirisi yayınladı. Kulüp Başkanı Coşkun Gömüç izmasıyla “Spor Kamuoyunun Dikkatine” başlığı ile yayınlanan Basın bildirisi aynen şöyle:

“21.01.2024 Pazar günü saat 13.00’de Battalgazi Stadı’nda Battalgazi Belediye Spor Kulübü ile yaptığımız müsabakada hakem üçlüsünün yaptığı bariz hatalar nedeniyle 3 puanımız, emeğimiz, futbolcularımın alın teri hakemler tarafından gasp edilmiştir.

Yediğimiz ilk golde kalecimize yapılan bariz faul nedeniyle yenik duruma düştük. Daha sonra bizim attığımız bariz golü iptal etmesi (herhangi bir gerekçe göstermeden), sonrasında oyuncumuzun burnundan darbe alip kanamasından dolayı tedavi olup oyun durduğunda sahaya dönmek istemesine rağmen en az 5 dakika oyuncumuzu sahaya almamıştır.

Battalgazi Belediyespor’lu oyuncuların hakemi defalarca rencide etmesine ve “sen kimsin?” demelerine rağmen cezalandırmamış; bizim oyuncuların en ufak bir itirazını dahi boş geçmeden sarı karla cezalandırmıştır. Bu hareketiyle oyuncularımız üzerinde psikolojik baskı uygulamış ve oyuncularımızı pasifize etmiştir.

İkinci golümüzü ise ofsayt ile alakası yokken yan hakemin bayrak kaldırıp kaldırmadığına bile bakmadan iptal etmiştir.

80.dakikada oyuncumuz Muhammet ceza sahası içerisinde boş durumda boş kaleye kafa vuruşuyla gol atacakken rakip oyuncular tarafından iterek düşürülmüş; Hakem buna da seyirci kalmış, ne hikmetse oyunu devam ettirmiştir. Böylece bir mutlak penaltımız da gasp edilmiştir.

Şimdi kamuoyuna söylüyorum;

Biz ilçedeki takımlar ne yapalım? Kulüplerimizi kapatalım mı? Yazık değil mi bizlerin, futbolcularımızın, hocamızın emeğine?

Hocamız ilk yarıda “Golümüzü neden iptal ettiniz?” diye hakeme sorunca kırmızı kartla cezalandırılıyor. Ama kendisine defalarca “Sen kimsin?” diyen rakip oyunculara ses çıkarmayan bu hakem üçlüsüne ne diyelim?

Bu hakkımızı gasp edenlere hakkımızı helal etmiyoruz. Faal Futbol Hakem Kurulu bu hakemler hakkında ne yapacak? Kulüplerini hakkını kim koruyacak? Bunları merak ediyoruz…

Bu hakemlerle bu lig nasıl bitecek? Maçın hakemi olarak “Arapgirgücü çok iyi oynadı ama yenemedi!.” Diyen hakem, hakkımızı yerse biz nasıl yeneceğiz?

Rakim takımın futbolcusu bile “Penaltıydı, vermedi” derken hakem olarak sen vermiyorsun!. Rakim takımın oyuncusu “Ofsayt değildi, kale çizgisinde ben duruyordum” diyor; sen hakem olarak gölümüzü vermiyorsun!.

Demek ki, iyi oyunla rakip yenilmiyormuş. Hakemle yeniliyormuş! Yazıklar olsun.

Ben Kulüp Başkanı olarak futbolcularımın ve hocamızın anlından öpüyorum. Bu maçta sahada adeta futbol dersi verdiler. Onurlarıyla, şerefleriyle mücadele ettiler. Maçı izleyenler tarafından takdir edildiler. Maalesef bunlar bizim galip gelmemize yetmedi. Bazıları tarafından hakkımız gasp edildi. İnşallah bundan sonra hiçbir takımın hakkı yenmez, emekleri çalınmaz.

Bundan sonra yetkililerden daha dikkatli atamalar yapmalarını ve haksızlıkların ortadan kaldırmalarını bekliyoruz.

Saygılarımla.

Coşkun Gömüç

Arapgirgücü Spor Kulübü Başkanı”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!