Güçbirliği Anlaşması Yapıldı

Süper Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor ile 3.Lig'de mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor güç birliği anlaşması yaptı.
Bu anlaşmaya göre kulübü Yeni Malatyaspor yönetecek.
Yapılan açıklamada şuna yer verildi;
"Yeni Malatyaspor'umuz ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor'umuz arasında güçbirliği anlaşması...
Şehrimizin 3.ligdeki güzide temsilcisi Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü ile Kulübümüz arasında 'güçbirliği' anlaşmasına varılmıştır.
Bu anlaşma doğrultusunda kulüplerimizin ortak çalışması, oluşturulacak kaynaklarla futbolda şehrimizin daha iyi noktalara taşınması, Malatya'da var olan amatör kulüplerle daha fazla istişare yapılıp, amatör futbolcu havuzundan maksimum seviyede faydalanılması gibi konularda kararlar alınmıştır.
Bu kararın Malatya futbolunun tüm liglerde söz sahibi olması adına önem taşıdığını belirtir, güçbirliği anlaşmamızın şehrimize hayırlı olmasını dileriz."
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.