gözde
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62798.224$

" Kurtarırsa, O İsim Kurtarır"


" Kurtarırsa, O İsim Kurtarır"
Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durum, kuşkusuz yürekleri ürperten, canları acıtan, hiddetleri tavana sıçratan, sinir kat sayısını artıran bir durumun kendisidir.
okul

 

Yeni Malatyaspor kulübünün 14 yıllık ömrünü, buradan izah etmeme sanırım gerek yokturdur. Çünkü, malum ilamı olduğunu, herkes biliyor.

Bugün itibariyle Yeni Malatyaspor kulübünün, ama öyle ama böyle, 600 milyonun üzerinde borcu var. Transfer yasağı söz konusu olduğu gibi, ligi de 1.ligdir.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor kulübünü, vitrine çıkardığı gibi, yerin dibine de soktuğu, bir realitedir.

Yeni Malatyaspor kulübünün 14 yıllık yaşamında çok entrikalar yaşandı. Özellikle, Yeni Malatyaspor kulübü ile alakadar olan 'herkesin' acı yada tatlı, doğru yada yanlış, bir hikayesi oldu. Ama en nihayetinde bu ömür, yaşandı ve bitti.

Şimdi, asrın felâketinden ağır yara alan bu şehrin insanları, Yeni Malatyaspor kulübüne, yeni bir hikaye yazabilir mi?

Yukarıda da belirttiğim gibi, Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durum, içler acısı. Bu sebepledir ki; her babayiğit, Yeni Malatyaspor kulübünü, kolay kolay ıslah edemez..!

Çünkü, dilimize kolay gelen bu milyoncuk rakamları, verebilecek, tedarik edebilecek kişi sayısı az veya yok denecek kadar azdır. Bu bağlamda bu yaralı şehrin insanları, ikinci bir maceraya sürüklenmemesi için, en mantıklı tercihi yapmak zorundadır.

İster seversiniz, ister sevmezsiniz. İster eleştirirsiniz, ister alkışlarsınız. Bu tercih meselesi olduğu gibi, inanmakla beraber, güven meselesidir de...

Yeni Malatyaspor kulübünün, içinde bulunduğu durumdan kurtaracak tek isim, iyi gittiği zamanlarda yerden yere vurduğum Adil Gevrek'tir.

Evet; 40 yıllık futbol deneyimim beni, Adil Gevrek ismine yönlendiriyor. Biliyorum, şimdi benim bu ismi öne çıkartmam, birilerini rahatsız etmiş olacaktır. Ama kimse de kusura bakmasın, birilerini mutlu edecek kelimeler, benim haznemde yoktur.

Tekrar etmekte fayda görüyorum. Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, haklı yada haksız, doğru yada yanlış. Yeni Malatyaspor kulübünü, borç batağına sürüklemiştir. Bir alt kümeye, düşürmüştür. Transfer tahtasının kapatılmasına neden olmuştur. Kulübü, köy bakkalı gibi yönetmiştir. Bütün bu hadiselerde Adil Gevrek'in, imzası olduğuna şahitlik ederim.

Adil Gevrek'i, yerden yere vurduğum yazılarımdan ötürü de Gevrek, tarafından mahkeme koridorlarına düşmüşümdür.

İşte tamda burada neden Adil Gevrek, ismine kurtarıcı dedim. Kısaca izah edeyim.

Yeni Malatyaspor kulübünü borç batağına sokan, Yeni Malatyaspor futbol takımını bir alt kümeye düşüren ve transfer tahtasını kapattıran kişi Adil Gevrek olduğuna göre, bu isminde tekrar kulübü eski haline getirmesi, bu ismin vazifesidir. Ayrıca, 8 yıllık tecrübe, bu işlerin üstesinden gelir diye düşünüyorum. TFF nedir, futbolcu nasıl transfer edilir, sponsor nasıl bulunur, kulüp nasıl borçlandırılır ve kulüp nasıl bataktan çıkar sorularının cevabı sadece Adil Gevrek İsminde vardır.

Sonuç itibariyle, şahsım olarak Adil Gevrek'in, Yeni Malatyaspor kulübünü kurtaracak, bilgiye, belgeye, zekaya, cinliğe, sahip olduğuna inanıyorum.

Ama şu ayrıntı da çok çok önemli: Adil Gevrek, "Bana ekonomik destek sağlanırsa ben, Yeni Malatyaspor kulübünü kurtarırım" diyor.

NOT: (Fikrini, düşüncelerini açıklamayanlar, asla özgür olamazlar)

                                                         ...... Vesselam. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!