gözde
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64098.926$

Ne Gereği Var Malamat Olmanın!

Ne Gereği Var Malamat Olmanın!
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Hacı Ahmet Yaman’a buradan son kez sesleniyorum. Sayın başkan, göreve gelirken de sizlere bu işlerin size göre olmadığını söylemiştim. Ama sizler, benim bu önerimi kabul etmediniz ve göreve geldiniz.
okul

Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu ekonomik kriz, mevcut yönetim kurulunun göreve devam etmesi halinde çözülemeyeceği artık aşikardır. Futbol takımının da ligde kalması, bu zihniyet ile mümkün değildir. Bu nedenledir ki, sayın başkan Hacı Ahmet Yaman, görevde kaldığınız her saniye Yeni Malatyaspor’a ve kendinize zarar verecektir.

Yeni Malatyaspor’un tarihinde stadyumun ve tesislerin elektriği, doğalgazı, interneti hiç kesilmedi. Bu durum bile sizin istifa sebebinizdir. Yeni Malatyaspor’lu futbolculara 30 Aralık itibariyle ödeme yapamazsanız, birçok oyuncu serbest kalacaktır. Bu riski görmemezlikten gelemezsiniz! Futbolcuların sahada kazandığı alın terini, sizlerin beceriksizliği yüzünden elinden alındı. Bu işler, kulübe yarım ton su almayla olmaz!

Malatya’nın belli başlı iş insanlarısınız. Sizlerin de işi gücü var. Sizlerin de ailesi var. Bu işi bilmediğiniz aşikar iken, neden hala zorluyorsunuz? İnanın bana, kendinize kötülük yapıyorsunuz. Tabi ki, benim bu dostane eleştirilerim sizi mutlu etmiyor biliyorum. Ama şuna da inanın her geçen vakit, sizi derinden mutsuz edecektir. Benden de mutlu olabileceğiniz kelimeleri duyamayacaksınız. Ben, sizlere mutlu olamayacağınızı, göreve gelmeden önce söylemiştim. Sayın başkan Hacı Ahmet Yaman, kulübün bugün güncel borcu 420 milyon civarı oldu. Siz göreve geldiğinizde 318 milyondu. Sezon sonu bu 700 milyon olur. Futbol takımı, lig bitmeden bir alt kümeye düşmüş 100 tl bonus veren siteler olacak. Hatta daha acısı, Yeni Malatyaspor sizlerle sahaya çıkacak oyuncu bulamayacaksınız. U19 takımıyla sahaya çıkarım düşüncesi de yanlış olacaktır.

Sayın Hacı Ahmet Yaman, geçmişinizde Malatyaspor, Yeni Malatyaspor ve futbol hayatınız da hiç olmamışken, bu sevda nereden geldi anlamış değilim! Sonuç itibariyle sayın başkan, ‘Ne Gereği Var Malamat Olmaya?(!)

Şu ayrıntıyı da sizinle paylaşayım, Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Selahattin Gürkan size neden para versin ki? Sizler, futbolun profesörü müsünüz? Bu 6 aylık görevinizi sonlandırarak, bir doğru iş yapın. Bu kulübe bugün, müdahale edilirse, belki az da olsa kurtulma şansı olur. Belki bu takım küme de düşmez. Gelin bu öneri mi son kez gözden geçirin. Malamat olmanın anlamı yok!

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!