gözde
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62933.216$

"Olmazsa Olmasın"


"Olmazsa Olmasın"
O'nun yaşama dönmesi ve yaşaması için gerekli olan para yaklaşık 1000 tane milyon lira. Neden mi bahsediyorum. Tabiki de Yeni Malatyaspor'dan..
okul

 

2014 yılında 'Borçsuz' aldığı 2.ligdeki Yeni Malatyaspor'u, ülkenin ve Avrupa'nın bir kaç şehrinde 8 yıl gezdirdikten sonra, 700 milyon borçla tekrar Malatya'ya getiren adamın adıdır Adil Gevrek..

Sekiz yıl görev yaptığı başkanlıkta şan, şöhret ve kariyer edinen Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor kulübüne paslı çivi dahi çakmadı..! Malatya'nın hangi futbol severine sorsanız, Adil Gevrek ismi hiç de Yeni Malatyaspor kulübünü yönetecek isim değildir.

O halde Malatya, yaralarını sarmaya çalıştığı bu günlerde pahalı olan sosyal yaşama da ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum.

İki sezondur deprem nedeniyle lige katılmayan Yeni Malatyaspor, önümüzdeki sezon için ise lige katılması söz konusu..

Yeni Malatyaspor kulübünün bugün itibariyle 700 milyon lirarının üzerinde borcunun olduğundan bahsediliyor. Ayrıca da 3 yıl kadar transfer cezasının olması da cabası.. Yeni kadronun oluşturulması içinde gerekli olan parayı da düşünürsek, toplamda 1000 tane milyoncuk gerekli..

1.ligde mücadele edecek olan bir Anadolu kulübü için bu para, hakikaten çok ama çok büyük para..

Malatya'nın depremde aldığı ağır yarayı da göz önünde bulundurursak, Yeni Malatyaspor kulübünün bu şartlarda varlığı, Malatya'ya fayda yerine zarar getirir düşüncesindeyim.

Demem o ki; İki yıldır hatta pandemiyi de bu hesaba katarsak 3 yıldır Yeni Malatyaspor kulübü hayatımızda yer almıyor. O vakit bu ciddi bir eksiklik değilse ki, benim için bu gün ve bu  şartlar da değildir, o vakit Yeni Malatyaspor kulübü Malatya'nın yaşadığı şu travmada da eksik kalsın..!

Kaldı ki, ikinci kez göreve gelen Adil Gevrek, 6 ay geçmesine rağmen Yeni Malatyaspor kulübünü bir adım ileriye götürmediği gibi, çözüm için proje de geliştirmemiş..!

En son geldiği Malatya'da yerel yönetimlerden para istemiş ve bu talebi karşılık bulamamıştır. Bu da yetmezmiş gibi, taraftarlar tarafından havaalanında yumurtalı saldırı gerçekleştirerek, Adil Gevrek'i istifaya çağırmışlardır. Tabi bir rivayete göre de şeytanın avukatı şu iddiayı ortaya atmış. "Adil Gevrek, kulübü bırakmak için, taraftarlara bu eylemi yaptırmış." Yani Adil Gevrek, istediği ekonomik desteği bulamayınca bu yumurtalı saldırıyı bahane ederek istifa edecekmiş..!

Sonuç itibariyle, herkes mutsuz. Demremzedeler, evlerini, işlerini, canlarını kaybetti. Yaşama tutunmak için her türlü sıkıntıyı çekerken, Yeni Malatyaspor kulübüne 1000 tane milyoncuk vermek, sadece bu şehre ihanet olacaktır. Varsın 5 yıl daha bu pahalı sosyal yaşam olmasın...!

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!