gözde
Malatya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63579.382$

ÖZEL HABER| Güner, " Hedefimiz Şampiyonluktu"

ÖZEL HABER| Güner, " Hedefimiz Şampiyonluktu"
Malatyaspor kulüp başkanı Muhammed Güner, Spor44.Com'a bu sezon ve gelecek sezon ile ilgili çok önemli ve çarpıcı açıklamalar yaptı.
okul

2023-2024 Bal ligi sezonuna mutlak şampiyonluk parolası ile girdiklerini söyleyen Güner, TFF'nin geç açıkladığı lig statüsü yüzünden bizde planlamamıza biraz geç kaldık dedi.

Malatyaspor kulüp başkanı Muhammed Güner, Rabbim nasip ederse, gelecek sezon için de şampiyonluk kovalayacağız dedi.

Güner, " Malatyaspor, her Malatyalının gönlünde yatan sevgilidir. Futbol denince akla , Malatyaspor gelir. Her taraftarın bir anısında Malatyaspor vardır. Benimde gönlümde hep olmuş ve olacaktır. Bu sebeple, Malatyaspor'umuzun her kuruşunu kendi kesemden, çocuklarımın rızkından harcadım. Malatyaspor'umuza helal hoş olsun" dedi.

Güner, " Bal ligi statüsü açıklanır açıklanmaz, hemen teknik direktör Soner Bayram ile anlaşma sağladık. Ardından, Soner hocamızın sunduğu transfer raporunu hayata geçirdik. Soner hocanın istediği tüm futbolcuları, transfer ettik. Sezona galibiyetle başladık. Ama çok şansız müsabakalar oynadık. Örneğin ligin önemli takımı 12 Bingölspor'u içeride mağlup ettikten sonra gittiğimiz Yozgat Bozokspor deplasmanında öne geçmemize rağmen kaybettik. Futbolda maalesef bu sonuçlar yaşanıyor. Bu sezon şampiyonluk kaçtı ama, inşallah gelecek sezon yine şampiyonluğa oynayacağız" dedi.

Malatyaspor kulüp başkanı Muhammed Güner, maddi olarak hiç kimseye bir kuruş borçlarının olmadığını, hiç kimsenin de yardım yapmasını beklemediklerini söyledi.

Güner, " Hiç bir futbolcunun alacağı söz konusu değildir. Sezon başında bütün oyuncuların parasını peşin olarak yaptım. Buna rağmen bir kaç oyuncumuz, deprem artçılarını bahane ederek ailelerinin yanına döndü. 500 bin lira bonservisine ödeme yaptığım oyuncular oldu. Bunlarda bonservis ücretlerini ödeyerek gittiler. Bazen bu konular ile ilgili asılsız haberler çıktı. Bu tür haberler Malatyaspor'a zarar verir. İlk yarı oynadığımız bir çok oyuncu takımdan ayrıldı. Ama şunu Malatya futbol kamuoyu bilmelidir ki; Malatyaspor kulübünden hiç kimsenin bir kuruş alacağı yoktur" dedi.

Güner, " Ligde kalan 8 maçımızı da kazasız belasız tamamlamak istiyoruz. Gelecek sezonun şampiyonluk kadrosunu oluşturmaya da başladık. Biliyorsunuz, ülke futbolunda başarılı olunca teknik adamlar göklere çıkartılır. Başarısız olduklarında da bir sürü bahaneler üretilir. Ama olan, başkanın harcadığı paralara olur. Biz, teknik direktör konusunda şanslıyız. Çünkü, Sinan Alkış hocamız yıllarca Malatyaspor'a emek veren gerek futbolculuk gerekse de tüm kategorilerde ve TFF 1.Ligde teknik direktörlük yapmış bir değerimiz. Kıymetli hocamız ile şimdiden, geleceğin başarılarını inşa etmek adına planlı, programlı çalışıyoruz. Zaten Sinan Alkış hocamız ile uzun soluklu, kalıcı birliktelik yaşamak için anlaştık. Umarım, hep birlikte Malatyaspor kulübümüzü gelecek sezon 3.lige çıkartarız" dedi.

Malatyaspor kulüp başkanı Muhammed Güner, şehrin spor basınına Malatyaspor kulübünü gündemde tutmalarını isterken, camiaya da birlik ve beraberlik ile bütün zorlukların aşılacağını söyledi. İnşallah gelecek sezon, hep beraber şampiyonluk için mücadele ederiz dedi. Güner, Spor44.Com'a bu özel röportaj için de teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!