PFDK, Taraftarı Bu Seferlik Affetti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Malatya Yeşilyurtspor -Karaköprü Belediyespor maçında kötü tezahürat nedeniyle kulübe ceza vermeyi, bu seferlik affetti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) geçen hafta oynanan Malatya Yeşilyurtspor - Karaköprü Belediyespor maçında ev sahibi takım taraftarlarının kötü tezahüratını bir sezonda 'ilk defa' yapıldığı gerekçesiyle ceza vermekten vazgeçti.
PFDK, Malatya Yeşilyurtspor kulübünü bu yönde uyararak, tekrarı halinde para cezasına çarptırılacağını belirtti.
İşte PFDK'nın kararı;
MALATYA YEŞİLYURT SPOR Kulübünün, 05.04.2026 tarihinde oynanan MALATYA YEŞİLYURT SPOR KULÜBÜ-KARAKÖPRÜ BELEDİYE SPOR Nesine 3. Lig 02. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT’nin 53/2. maddesi uyarınca İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.