gözde
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62904.920$

"Şampiyonluk İçin Destek Şart"

"Şampiyonluk İçin Destek Şart"
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya şehrinin Yeni Malatyaspor kulübüne destek olması gerektiğini söyledi.
okul

Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durumu çözmek için gerekli çalışmaları yaptığını, ama bunu tek başına yapamayacağını belirten Gevrek, şehrin valisine, siyasilerine, belediye başkanlarına, STK'larına, basın mensuplarına herkese söyledim. Her manada kulübe sahip çıkılmaz ise kimse kusura bakmasın, Adil Gevrek tek başına bu yükü kaldıramaz dedi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Gevrek, " 23 Temmuz kongresinde kürsüye çıkarak camiaya söyledim. Yeni Malatyaspor kulübü, içinde bulunduğu durumdan çıkmasını bilir. Bunun için gerekli çalışmaları arkadaşlarım ile birlikte yaptık. Bu çalışmaları, projeleri, başta sayın valimize anlattım. Milletvekillerine tek tek anlattım. Büyükşehir belediye başkanımıza anlattım. Sağ olsunlar, hepside olumlu karşıladılar. Yeni Malatyaspor kulübünün transfer yasağı ile ilgili görüşmelerimizi yaptık. Borçlar ile ilgili görüşmeler de sıkıntı yoktur. Gerekli herşey hazır. Yapılması gereken tek şey, gerekli maddiyatın oluşması. Ben ve arkadaşlarım, üzerimize düşen meblağı veriyoruz. Fakat, bu yeterli değil. Şehrin de kalan meblağı bulması gerekiyor. Bunun içinde Spor bakanlığı ile görüşmemiz gerekli ve siyasilerimiz ile gidip görüşeceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, " Ben, kulübün parası var iken, tesislere ve stadyuma yaklaşık 10-12 milyon Euro harcama yaptık. Bu kulübün görevimiydi? Ama para varken yaptık. Tüm harcamaların faturaları mevcuttur. Zaten, benim görev yaptığım dönemlerin hesabını, kuruşu kuruşuna ilgili mercilere verdim. Ne yaptıysam, Yeni Malatyaspor kulübü için yaptım. Bu sebepledir ki, gelinen sürecin hesabını kimse soramaz. Ama şunun altını çizerek ifade edeyim. Bugün itibariyle Yeni Malatyaspor kulübüne destek sağlanırsa, Allah'ın izniyle ben bu kulübü borçsuz hale getireceğim gibi, takımı da şampiyonluğa oynatacağım" dedi.

Gevrek, " Görev yaptığım yıllarda tabiki de hatalar yaptık. Ama biz, bu hatalardan dersler çıkarttık. Şimdi şunu açık yüreklilikle sizin aracılığınız ile kamuoyuna söylüyorum. Ekonomik destek sağlanırsa, ben Yeni Malatyaspor kulübünü arzu ettiğimiz yere getireceğim. Getiremediğim taktirde Malatya şehri, o zaman benden hesap sorsun" dedi.

Gevrek, " Şampiyonluk kadrosu oluşturmak içinde gerekli transfer çalışmalarını sürdürüyorum. Malatya şehri, ağır travma yaşadı. Ama Allah'ın izniyle, bu şehrin Yeni Malatyaspor'u tekrar, özlenen yere gelecek" dedi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatya stadyumununda halinin içler acısı olduğunu, biran önce vali beyin bu duruma el atması gerektiğini söyledi. Gevrek, Yeni Malatyaspor tesislerinin de depremde hasar aldığını ve tesislerinde biran önce yapılması gerektiğini söyledi.

Gevrek, son olarak; "Malatya şehri bu kulübe bugün sahip çıkmaz ise, artık kurtuluşu mümkün olmayan yola girer. Ve bu durumda hepimizin canını acıtır. Sahip olunursa da Yeni Malatyaspor, en kısa sürede süper lige geri döner" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!