Sende mi Be Farnolle!

Geçtiğimiz günlerde acil paraya ihtiyaç duyan ve bu nedenle araçlarını satan Yeni Malatyaspor, bazı oyuncuların sözleşmelerini fesih etmesinden son anda kurtuldu.
İlk olarak kaleci Ufuk Ceylan’ın kulübe gönderdiği ihtarla sarsılan Yeni Malatyaspor, ikinci sarsıntıyı da kaleci Farnolle’de yaşadı. Alacaklarını almaları konusunda kulübe haber gönderen bu iki oyuncunun ödemeleri son anda yapılmasaydı, sözleşmelerini tek taraflı fesih edeceklerdi.
Futbolcuların, alacaklarını istemeleri kadar normal bir şey olmadığını düşünen yönetim, Farnolle gibi formasını seven ve mağlubiyet sonu gözyaşı döken bir oyuncunun bu süreçte buna başvurmasını garipsedi ve sende mi demesine neden oldu. Bu iki oyuncunun alacakları nedeniyle yönetimin arabaları satıldığı öğrenildi.
Bu haberin izinsiz bir şekilde kullanılması yasaktır.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.