" Seyfullah Özdemir'in İsmi Verilmeli.."

Önceki gün hayata gözlerini yuman Malatya ASKF başkanı Seyfullah Özdemir'in isminin Yeşiltepe Spor kompleksine yapılan Amatör Evine verilmesi çok vefalı bir davranış olacaktır.
Uzun yıllar Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz cumartesi gecesi geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Seyfullah Özdemir'in isminin yaşatılması için spor44.com olarak, Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Sami Er'e açık davette bulunuyoruz
Merhum Seyfullah Özdemir, Yeşiltepe Spor kompleksine yapılan Amatör Evi için çok büyük bir emek vermişti. Malatya büyükşehir belediye başkanı Sami Er'inde onayıyla bu tesisin temelleri geçtiğimiz aylarda atılmıştı.
Buradan başkan Er'e nezaket ricasında bulunarak Yeşiltepe Spor kompleksine yapılan Amatör Evine 'Seyfullah Özdemir ' isminin verilmesini istirham ediyoruz.
Kıymetli başkanımız Sami Er'in bu davetimize icabet edeceğine yürekten inanıyoruz.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.