mormaş
Malatya
03 Mayıs, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.55
  • EURO
    43.88
  • ALTIN
    4035.0
  • BIST
    9.176
  • BTC
    96987.509$

Yeni Malatyaspor İnşaat İşine Girecek


Yeni Malatyaspor İnşaat İşine Girecek
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Ahmet Yaman, kulübün kalıcı gelir sağlaması için inşaat sektörüne girmesi gerektiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Ahmet Yaman, telefon ile bağlandığı bir TV programında Yeni Malatyaspor'un sürekli bir yerlerden para isteyerek, hayatını idame ettirmesi çok zor gözüküyor dedi.

Yaman, "Yeni Malatyaspor kulübü olarak ticaret yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bizler, inşaat sektöründe iş yapan insanlarız. Bu doğrultuda Yeni Malatyaspor'un da bu sektöre girerek, para kazanmasını sağlamalıyız. Arkadaşlarım bu projenin üzerinde çalışıyorlar" dedi.

Yaman, "Tabi bu projenin hayata geçirilmesi kolay değildir. Burada şehrimizin valisi, siyasileri, belediye başkanları ve STK'lar önümüzü açması gerekli. Özellikle ihaleleri, konut yapım işlerini kulübe vermeleri gerekir. İşte bu yönde hareket eden Yeni Malatyaspor kulübü, hayatını sağlıklı bir şekilde sürdürebilir" dedi. 

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Ahmet Yaman, böyle gelirlerin olduğu yerde Yeni Malatyaspor geçmişin de borcunu ödeyecek hale geleceğini söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!