mormaş
Malatya
10 Mayıs, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4135.9
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Yeni Malatyaspor'un Yakasını Bırakmıyor!


Yeni Malatyaspor'un Yakasını Bırakmıyor!
2017-2020 yılları arasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un kalesini koruyan Farnolle'nin CAS'taki davası 22 Ekim'de görülecek.

Ekim, Kasım ve Aralık aylarında CAS'ta görülecek davaların tarihlerin yayınlanmasıyla Farnolle'nin Yeni Malatyaspor ile arasında görülecek dava tarihi de yayımlandı.

Alacakları ilgili Uluslararası Tahkim Mahkemesine başvuran Beninli kaleci, buradan çıkacak kararı bekliyor. 

CAS 2021/A/7888 dosya numarasıyla görülecek davadan olası bir kaybetme durumunda Yeni Malatyaspor'un temyize gitme hakkı da bulunuyor. 

Davanın içeriği ile ilgili bir bilgi paylaşmayan CAS'ın yanı sıra Yeni Malatyaspor'dan da kamuoyuna açıklama yapılmadı.

36 yaşındaki kaleci Farnolle, geçen sezonu BB Erzurumspor'da tamamladıktan sonra bu sezon başı ise Etiyopya ligi ekiplerinden Sidama Coffee ile anlaşmıştı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!