festival
Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Yönetim Konuştu, Siyasiler Sessiz..!

Yönetim Konuştu, Siyasiler Sessiz..!
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftasonu Malatya'ya gelerek, basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ve 2.başkan Sami Mendi, Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu son durumu, gözler önüne serdiler.

Gevrek, Yeni Malatyaspor kulübünün bugün itibariyle 15-16 milyon Euro borcu var dedi. Bu borcun % 30'unu biz yönetim kurulu olarak karşılayacağız, geri kalan borcu da gerek spor bakanının verdiği destek sözü, gerekse de siyasilerin sözü yerine getirilirse, Yeni Malatyaspor kulübü tekrar ayağa kalkmasını bilir dedi.

Yeni Malatyaspor kulüp 2.başkanı Sami Mendi'de, bizler vereceğimiz parayı bankaya yatıralım ve bloke edilsin. Biz bunu istiyoruz lakin, ortada bir güvensizlik ve samimiyetsizlik varsa, o zaman bizim de yapacağımız çok bir şey kalmamıştır dedi. Kaldı ki, transfer yasağı kaldırıldıktan sonra, takımın şampiyonluğa oynaması için de yine önemli bir bütçe söz konusu olacak ve bizler, bu bütçenin de % 35'ini karşılayacağız dedi. Bütün bu hazırlığın yanında destek verecekler sessiz kalırsa, Yeni Malatyaspor kulübüne yazık olur dedi.

Evet, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu son durumu biz spor basınına açıkladı.

Şimdi, top destek sağlayacaklarını daha önce yönetim kuruluna bildiren Malatya şehrinin siyasilerinde...

Spor44.com, Ak Parti Malatya milletvekili ve eski Gümrük ve Ticaret bakanı Bülent Tüfenkçi'ye ulaşarak, Yeni Malatyaspor kulüp yönetiminin siyasilerden beklentilerini iletti. Tüfenkçi, " Ben, spor bakanımızdan hafta içine randevu aldım. Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ile görüştüreceğim. İnşallah, gereken destek sağlanır" dedi. Tüfenkçi, "Yeni Malatyaspor kulübünün artık şampiyonluğa oynaması gerektiğini, Malatyalıların bu sevince ihtiyacı olduğunu" belirtti.

Spor44.com olarak, Ak Parti Malatya milletvekili Abdurrahman Babacan'a, iki kez telefon ve bir kez de mesaj yolu ile ulaşamadık. Cevap vermediler.

Ak Parti Malatya milletvekili İhsan Koca'ya, MHP Malatya milletvekili Mehmet Fendoğlu'na ve CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba'ya da mesaj ile ulaşmak istedik fakat, dönüş sağlanmadı.

Kısacası, spor44.com olarak, Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durumdan kurtulması için yaptığımız gayrete, sadece sayın Bülent Tüfenkçi, cevap verdi.

Sonuç itibariyle, geçen hafta sonlanan ligimizin yenisinin başlamasına 90 günden az bir süre kaldı. Bu süre içerisinde Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu krizleri çözmesi, bu hafta yapılacak icraatlara kaldı diyebilirim. Bu haftada sonuç çıkmaz ise, işte o vakit damda yanar, sıçanda...!

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!