gözde
Malatya
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2404.5
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    61545.49$

Biraz Utanmayı Deneyin

Biraz Utanmayı Deneyin
Tarihi boyunca Yeni Malatyaspor'un yaşadıkları acaba başka bir kulübün başına gelmiş midir? Pandemi döneminde küme düşmüşken, düşme kaldırıldı. Asrın felakati (deprem) sonrasında yine düşme riski varken ligde kaldı. Bir sonraki sezon (bu sezon) transfer yasağı ve birçok oyuncusu ile yollarını ayırmış olan Yeni Malatyaspor, hakkının saklı kalması şartıyla seneye 1.Lig'de devam edeceği açıklandı. Futbolun kurulduğu tarihten bu yana hiçbir takım böyle bir durum yaşamamıştır. Tabi sezon içerisinde yaşadığı yüzlerce olayları saymıyorum bile.
okul

Her hafta yeni bir polemiğin veya bir olayın yaşandığı Yeni Malatyaspor'da gündem gündemi takip ediyor. Kongre de yaşananlar bile uzun yıllar unutulmayacak bir cinsten. Ahmet Yaman, kongre usulsüz ve ben başkanım diyor. Ama Adil Gevrek, başkan seçiliyor ve durum yargıya taşınıyor. TFF başkanı ziyareti ve Selahattin Gürkan'ın istişare toplantısına katılması Gevrek'i güçlü kılıyor. Ama hukukun vereceği karar da merakla bekleniyor. Hatta Ahmet Yaman'ın kongre kararı açıklaması ise olayı farklı bir boyuta taşıdı.

Dışarıdan bir çoğunun adlandırdığı gibi hasudi-malatya sözü kulaklarda çınlıyor. Deprem olmuş, binlerce insanımızı kaybetmişiz ama hala nelerle uğraşıyoruz. Malatyaspor hepimiz için elbette çok önemli ama bari şimdi yapmayın. Bırakın kim başkan olursa olsun. Hala neyin peşinde ve neyin hesabını yapıyorsunuz. Bu takımı 400 milyon borçla bırakıp giden Adil Gevrek mi, depremden sonra sesizliğini koruyan Ahmet Yaman mı? Yoksa ailesini, evini ve işini kaybeden mi konuşulacak?

Bu neyin hesaplaşması ve neyin inadı. Neyi paylaşamıyorsunuz. Madem geri dönecektin niye bırakıp gittin diye sana sormazlar mı Sayın Gevrek? Madem bırakmayacaktın niye kongre kararı aldın Sayın Ahmet Yaman? Şimdi o diyor ben başkanım diğeri diyor ben başkanım. Bir şehrin ileri geleni de hele durun da kendimize gelelim demiyor. Şehrin ileri gelenleri derken doğru onların işi var. İnsanlar depremden dolayı evlerine giremiyor ve sokakta kalırken onlar Vali'ye veda yemeği veriyorlar. İşleri biraz başından aşkın! 

Konu hukuka taşınmış ise Ahmet Yaman kabuğuna çekilsin kararı beklesin. Millet canının derdiyle uğraşırken Adil Gevrek yine maddi destek çabalarına girme taktiğini biraz ertelesin. Allah aşkına utanalım biraz. Bozuk plak gibi aynı şeyleri duymak istemiyoruz. Canını kaybedenlere birazcık saygınız olsun. Sadece biraz daha sabırlı olun yada bu polemiklerinizi kamuoyuna yansıtmayın. Yada utanmayı deneyin...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!